Vil utvikle kompetansesenter for vindkraftCCB Kollsnes AS inviterer til forretnings-og teknologiutvikling av vindkraft i et innovasjonsseminar på CCB 25.mai 2011.Selskapet

CCB Kollsnes AS, eid av Coast Center Base AS (CCB) og Naturgassparken Vest AS, åpner opp for at aktører som ønsker å satse innenfor vindkraft/fornybar energi til havs nå kan utvikle seg i et felles kompetansesenter i Øygarden.Den 25.mai inviteres vindkraftmarkedet til CCB på Ågotnes i Forum K2. Her vil de de bli presentert CCB sin erfaring og solide kompetanse innenfor logistikk og basedrift. Samtidig vil det nye selskapet CCB Kollsnes stille en konkret arena til rådighet i Øygarden for at vindkraftmarkedet kan samle seg i et felles utviklingsmiljø for vindkraftsatsningen som nå vil skyte fart i årene fremover.

Sway AS er allerede i gang med etablering på området og skal sette verdens største testmølle for offshorevindkraft på CCB Kollsnes.Store vindkraftutbygginger kommer i Europa innen den neste 10-årsperioden, og flere prosjekter er allerede i full gang. Norske bedrifter har en unik kompetanse fra energisektoren og vil ha mye å by på i forretnings- og teknologisammenheng innenfor vindkraft. Men, vi trenger et felles utviklingssted. Det vil CCB Kollsnes nå etablere.

Den 25.mai vil CCB Kollsnes derfor presentere en spennende utviklingsarena for alle deltakerne som kommer, en arena som vil gi plass til de aktørene som ser at en strategisk satsning må finne sted nå dersom man ønsker å posisjonere seg for det store vindkraftmarkedet som er under oppbygging.CCB Kollsnes har erfaringen, kompetansen og området. Bli med og bestem hvordan vi skal utvikle Norges første vindkraftbase. Dere har mulighetene!


Arrangementssted: Coast Center Base - Ågotnes, FORUM K2

Tid: 25.mai 2011 - kl. 11.00 - 17.00

Arrangementet er kostnadsfritt. Fullstendig program kommer. Sett av denne dagen nå!

Send din påmelding til: il@coastcenterbase.no

Publiseringsløsning levert av Argo Internett AS © 2010